Νόμοι Ελληνικής Αστυνομίας 2

Πήγαινε κάτω

Νόμοι Ελληνικής Αστυνομίας 2

Δημοσίευση από Αλέξης Παπαδόπουλος Την / Το Κυρ Μάης 28, 2017 2:29 pm

Σημεία ελέγχου

Οι αστυνομικοί  προτιμούν  τα σημεία  ελέγχου σε στρατηγικούς τομείς για να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της παράνομης δραστηριότητας και την προώθηση της ασφάλειας στο δρόμο.

1. Ένα σημείο ελέγχου πρέπει να αποτελείται από 3 ή περισσότερα στελέχη, χρησιμοποιώντας 2 ή περισσότερα οχήματα. Ένα ATV δεν μετρά ως ένα από τα απαιτούμενα οχήματα, αλλά μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί.
2. Ένα σημείο ελέγχου δεν μπορεί να ρυθμιστεί σε απόσταση 300μ από μια παράνομη περιοχή. Βασικά, δεν μπορεί κανείς να δημιουργήσει πάνω από μια παράνομη περιοχή.
3. Τα σημεία ελέγχου μπορεί να είναι μόνο setup στους δρόμους, αλλά δεν πρέπει να είναι σε ένα σταυροδρόμι.
4. Τα σημεία ελέγχου δεν πρέπει να σημειώνονται στο χάρτη.
Η σωστή  Διαδικασία για τα σημεία έλεγχου :
1. Ζητήστε από τον οδηγό να σταματήσει το όχημα σε ασφαλή απόσταση και να σβήσει  τον κινητήρα.
2. Ζητήστε από τον οδηγό και τυχόν επιβάτες εάν έχουν οποιαδήποτε όπλα .να τα αφήσουν στο αυτοκίνητο.  
3. Ζητήστε από τον οδηγό και τυχόν επιβάτες  να βγουν από το όχημα. Αν έχουν τα όπλα, δεν τους συλλαμβάνετε αμέσως  όταν βγούνε, πείτε τους να πετάξουν  τα όπλα τους  στο αυτοκίνητο , αν στα επόμενα 3 δευτερόλεπτα δεν δείτε κίνηση  πράξτε σύλληψη
4. Ρωτήστε τους από που έρχονται και που πάνε.  
5. Αφού ολοκληρωθεί η αναζήτηση, μπορείτε να τους επιτρέψει να εισέλθουν στο όχημά τους .
6. Σε περίπτωση που κάτι παράνομο βρεθεί Πάνο στο άτομο επιβάλετε ή να συλληφθεί, η να του δοθεί το ανάλογο  πρόστιμο και ανάλογα με το έγκλημα θα προβείτε σε ανάλογες κινήσεις .


Οχήματα

1. Τα οχήματα θα πρέπει να είναι  στο πάρκινγκ, ή σταθμευμένα σε ανάλογη θέση χωρίς να κλίνουν το οδικό δίκτυο .και χωρίς ο ιδιοκτήτης να είναι Πάνο από 50 μέτρα μακριά  
2. Τα οχήματα που φαίνονται εγκαταλειμμένα , σπασμένα, χωρίς οδηγό, μπορούν να κατασχεθούν.
3. Σκάφη πρέπει να σταθμεύουν  στην ακτή.
4. Κάθε όχημα που δεν έχει μετακινηθεί σε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μπορεί να κατασχεθεί.
5. Κατάσχεση αποτελεί ουσιαστική δουλειά για έναν αστυνομικό, βοηθά να κρατήσει το διακομιστεί καθαρό και λιγότερο laggy.
6. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ψάξτε  το όχημα και στείλτε ένα  μήνυμα στον ιδιοκτήτης (ες) πριν από την κατάσχεση.
7. Η αστυνομία μπορεί να έχει ταχύπλοα ή Hunter ΓΥΣ μπορεί να  τα χρησιμοποιεί  για να βοηθήσει στην σύλληψη των εγκληματιών. Τα όπλα πρέπει να χρησιμοποιούνται  για την απενεργοποίηση /ακινητοποίηση  των οχημάτων, και όχι  για να τους ανατινάζουν .  


Υπερβολική ταχύτητα
Οι παρακάτω ταχύτητες είναι για  να επιβληθεί   από την Ε.Α  για την απόλυτη ασφάλεια των πολιτών της Καβάλας και όλα τα ταξίδια πέρα από την πόλη.

Μέσα σε μεγάλες πόλεις:
Μικρούς δρόμους: 50 χλμ/ώρα
Κύριους δρόμους: 65 χλμ/ώρα
Εκτός των μεγάλων πόλεων:
Μικρούς δρόμους: 80 χλμ/ώρα
Κύριους δρόμους: 130 χλμ/ώρα


Πρωτόκολλο  Πόλης
1. Αξιωματικοί μπορούν να περιπολούν μεγάλες πόλεις -. Καβάλας, Athira, τον Πύργο και τη Σόφια
2. πολίτες  θα πρέπει να σταματήσετε  από το κατάστημα αυτοκινήτων  για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αυτοκίνητα που πρέπει να κατασχεθούν .
3. οι Αξιωματικοί μπορούν να εισέλθουν στην πόλη σε έναν  μεγάλο αριθμό  ατόμων, θα πρέπει να προκύψει  ώμος  μια επαναστατική πράξη. έπειτα Μετά η περιοχή αν είναι καθαρή , θα πρέπει να εγκαταλείψουν και πάλι την πόλη οι περισσότερη αξιωματική .
4. Ο στρατιωτικός νόμος μπορεί να δηλωθεί οποιαδήποτε στιγμή από τον Αντιστράτηγο ή υψηλότερο..στο σώμα .
5. Τα κτίρια της Αστυνομίας HQ είναι παράνομο για τους πολίτες να εισέλθουν χωρίς άδεια, ωστόσο, δεν είναι παράνομο για τους πολίτες να είναι σε κοντινή απόσταση, εκτός αν έχει πολυκοσμία και  προκαλεί  δυσλειτουργία  στης αστυνομικές αρχές .


Συλλαμβάνοντας και δίνοντας  προστύμματα.  

Η σύλληψη θα πρέπει να γίνει για τους εγκληματίες οι οποίοι θεωρούνται ένα κίνδυνο για τον εαυτό τους ή τους άλλους.
1. Δεν μπορεί να συλλάβει κάποιον αν του έχετε  δώσει  ένα εισιτήριο για να πληρώσει .
2. Θα πρέπει να ενημερώσετε τον ύποπτο για  ποιο λόγο έχει/έχουν  συλληφθεί πριν να τους συλλάβουν. εκτός αν σας αναγκάσει  να κινηθείτε σε σύλληψη.  
3.εαν ένας πολίτης  καταζητείτε, δεν τον σκοτώνετε  απλά τον συλλαμβάνεται και τον πηγαίνετε στο τμήμα για ανάκριση.  Ticketing έιναι μια  πολιτικοί  για να  θεωρείται μια προειδοποίηση για τον πολίτη . Αν σπάσει ένας νόμος, αλλά δεν αποτελούν απειλή για κανέναν, ξανά δίνης  πρόστιμο . αλλά σε περίπτωση που αδυνατεί να το πληρώσει  μειώνεις το κόστος .

1. Τα εισιτήρια/πρόστιμα  πρέπει να δοθούν  σύμφωνα με το βιβλίο  κανόνων.
2. Οι τιμές των εισιτηρίων δεν θα πρέπει να στοιβάζονται πάνω από 100.000[χιλιάδες ]
3. Η άρνηση να πληρώσει ένα legit εισιτήριο είναι λόγοι για τη σύλληψη.
4. Δίνοντας σε ένα πολίτη  2.000 χιλιάδες  πρόστιμο  για υπερβολική ταχύτητα, κλπ, δεν επιτρέπεται και θα έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση σας από το αστυνομικό τμήμα.

Ο πλήρης κατάλογος όλων των εγκλημάτων και τις κατάλληλες ποινές θα πρέπει να δοθεί στους αξιωματικούς κατά τη διάρκεια της κατάρτισης. Σε περίπτωση αμφιβολίας, ή αν δεν έχουν εκπαιδευτεί, να ζητήσει από τον υψηλότερο σε  κατάταξη αξιωματικό'' τι πρέπει να κάνουμε??''.Όπλα
Ένας αστυνομικός δεν επιτρέπετε   να προμηθεύει  τους πολίτες με όπλα της αστυνομίας . Αυτό θα φέρει σε θέση  τον  διαχειριστής να σας το απαγορέψει  από τον  διακομιστεί και θα απομακρυνθείτε από αστυνομικός.

Νομικά όπλα για τους πολίτες να μεταφέρουν με άδεια είναι τα εξής:
1. P07
2. Rook
3. ACP-C2
4. Zubr
5. PDW2000
Οποιοδήποτε άλλο όπλο (συμπεριλαμβανομένων Silenced 4-Five [Θεωρείται Αστυνομικό  όπλο]) και είναι παράνομο.

1. Οι πολίτες  δεν επιτρέπεται να έχουν όπλα μέσα στης πόλεις όπως για παράδειγμα   στο χέρι, στην πλάτη  ,και στο πόδι. επιτρέπετε  μόνον  αποθηκευμένα  στο αυτοκίνητο  τους .αν ο πολίτης  ενημερωθεί για τον κώδικα αυτόν και δεν υπακούσει  άμεσα  ο  αστυνομικός  του αφαιρεί  άδεια οπλοφορίας και όπλο  '''χωρίς πρόστιμο και φυλακή'''.


«Η χρήση των μη-θανατηφόρων  όπλον»

Αυτή τη στιγμή το Taser (Silenced 4-Five) είναι η μόνη μορφή μη-θανατηφόρων  όπλον.
1. Taser θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την εξουδετέρωση μη συμμορφούμενων πολιτών  προκειμένου να τους συγκρατήσει.
2. Μην απορρίπτετε το Taser σας, αν σκοπεύετε για την εξουδετέρωση ενός πολίτη , η απόρριψη του όπλου σας θα έχει ως αποτέλεσμα  την αναστολή σας ως αστυνομικός  από τον αρχηγό της αστυνομίας ''Αλέξης Παπαδόπουλος''.  
3. Χρησιμοποιείτε μόνο to  Taser σας σε συμμόρφωση με τους νόμους και  τους κανόνες, ''''αστυνομικοί  θυμηθείτε''''  δεν επιβάλετε τα νεύρα σας και τα απωθημένα σε οποιονδήποτε που  σταματάτε αλλά επιβάλετε τον νόμο και την τάξη .


Επιδρομές / Κάμπινγκ
Επιδρομές ορίζεται ως μια διμοιρία αστυνομικών που εισβάλλουν σε  μια περιοχή υψηλής εγκληματικής  δραστηριότητας , ώστε να σταματήσει τους εγκληματίες σε παράνομες πράξεις. συνιστώμενος αριθμός αστυνομικών είναι από 6 και Πάνω πάντα σε ζυγά ζευγάρια.  

1. Προκειμένου να μην  λεηλατηθεί  μια περιοχή, οι αστυνομικοί πρέπει να έχουν τουλάχιστον 6 αξιωματικούς να συμμετέχουν, ένας  από τα οποία πρέπει να είναι δεκανέας ή παραπάνω.
2. Όλοι οι πολίτες μπορούν να περιοριστούν σε μια περιοχή  και να αναζητηθούν από την αστυνομία σε περίπτωση μαζικού συνενώσου  εγκλήματος.  
3. Εάν οι λαθρομετανάστες που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια μιας αναζήτησης, μπορείτε να προχωρήσετε σε σύλληψη  ή πρόστιμο, ως συνήθως.
5. θανατηφόρα βία επιτρέπεται μόνο όπως περιγράφεται υπό τον τίτλο «Χρήση της θανατηφόρας βίας».
6. Αφού η περιοχή είναι ασφαλής, οι αξιωματικοί πρέπει να εγκαταλείψουν την περιοχή.
7. Μια περιοχή δεν μπορεί να εισέβαλαν και πάλι για 20 λεπτά μετά από προηγούμενη επιδρομή.
8. Εάν η επιδρομή είναι μια αποτυχία (Όλοι οι αστυνομικοί  πεθάνουν ), το χρονόμετρο 20 λεπτά εξακολουθεί να εφαρμόζεται για αυτούς τους  αξιωματικούς.
9. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να ονομάζεται in. (Βλέπε «Νέα Ζωή κανόνας»).

Αλέξης Παπαδόπουλος
Owner
Owner

Posts : 10
Join date : 27/05/2017

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://altislifezeusgaming.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης