Νόμοι για πολίτες για τρομοκράτες

Πήγαινε κάτω

Νόμοι για πολίτες για τρομοκράτες

Δημοσίευση από Αλέξης Παπαδόπουλος Την / Το Κυρ Μάης 28, 2017 4:39 pm

Ενότητα  Παρανομία.
"Rebel Κανόνες»
Ένας επαναστάτης είναι αυτός που ανεβαίνει στην ένοπλη αντίσταση εναντίον μιας κυβέρνησης. Σε αυτή την περίπτωση είναι  η αστυνομία. Ωστόσο, λόγω της μικρής ποσότητας των αστυνομικών σε σχέση με την πιθανή ποσότητα  των ανταρτών, δεν επιτίθενται στην αστυνομία χωρίς λόγο, παρακαλώ να είστε και  πολίτες  και να χρησιμοποιείτε  την κοινή λογική, και δεν λαμβάνουν τη λέξη ανταρτών στην κυριολεξία, αλλά, αντίθετα, πώς θα κάνει αυτό το διασκεδαστικό διακομιστή για όλους.
1. Ένας επαναστάτης  ''rebel '' πρέπει πρώτα να σχηματίσει  μια συμμορία, και στη συνέχεια να δηλώσει τις προθέσεις του.
2. Αντίσταση δεν δικαιολογεί RDMing (Βλέπε RDMing στους Γενικούς Κανόνες)
3. Αντίσταση παιχνίδι ρόλων θα πρέπει να διεξάγεται με περισσότερους τρόπους από ό, τι συνεχώς ληστεύοντας την τράπεζα ή τη λήψη αστυνομικών.
4. Η αντίσταση πρέπει να είναι συντονισμένη .ειδάλλως  δεν  θα πρέπει να το επιχειρήσετε  ''λόγος βλέπε ενότητα ,,5,, από κάτω'''
5. Ένας  σωστός  λόγος πρέπει να είναι πίσω από κάθε επίθεση ειδάλλως επιβάλετε αφαίρεση  άδειας  rebel  από τον διαχειριστή .


"Gang Κανόνες»
1. Μια συμμορία δεν είναι παράνομη. Μόνο όταν διαπράττουν  εγκλήματα.  
2. Μια περιοχή συμμορίας  δεν είναι παράνομη. Μόνο όταν συμμετέχουν σε παράνομες δραστηριότητες.
3. Συμμορίες μπορούν να κατέχουν και να ελέγχουν περιοχές της συμμορίας. Άλλα συμμορίες μπορεί να επιτεθούν  σε μια άλλη  συμμορία να ανταγωνίζονται για τον έλεγχο μιας περιοχής .
4. Για να κηρύξει τον πόλεμο σε μια άλλη συμμορία, ο ηγέτης της συμμορίας  πρέπει να το ανακοινώσει στον παγκόσμιο ιστό-φόρουμ  και όλα τα μέλη της συμμορίας των δύο συμμοριών πρέπει να κοινοποιούνται. Για μια πιο μακροπρόθεσμους  πολέμους συμμοριών, μια δήλωση πρέπει να γίνετε  επίσης στο  φόρουμ. η blog.
5. Οι συμμορίες δεν μπορούν να σκοτώσουν άοπλους πολίτες, εκτός εάν το εν λόγω πολίτη  είναι μέρος μιας αντίπαλης συμμορίας και σε συμμορίες σας ελεγχόμενη περιοχή.
6. Οι συμμορίες δεν μπορούν να σκοτώνουν αμάχους, εκτός αν είναι υπό απειλή. Σκοτώνοντας άοπλους πολίτες, επειδή δεν συμμορφώνονται θεωρείται RDM, αλλά μπορείτε να τραυματίσετε / ζημιές/σκοτώσετε . όχι ώμος να κλέψετε τον πολίτη.



Παράνομα  Οχήματα σε πολίτη.

Εάν ο πολίτης βρεθεί  ελεγχόμενος από αστυνομικό να οδηγεί η να έχει στην κατοχή του ένα από τα παρακάτω οχήματα  επιβάλετε  ο νόμος που ορίζει η Ελληνική  αστυνομία.

1. Ifrit
2. Speedboat
3. Rebel Offroad
4. Rebel Skinned Hummingbird
5. Rebel Skinned Orca
6. Rebel Taru
7. Police Vehicles
8.Γενικότερα οχήματα που δεν αρμόζουν για την πόλη.



παράνομα  όπλα σε πολίτη.

Εάν ο πολίτης βρεθεί  ελεγχόμενος από αστυνομικό να κατέχει όπλο ένα απο τα παρακάτω επιβάλλεται ο νόμος της Ελληνικής Αστυνομίας.
1. MX Series
2. Katiba Series
3. TRG Series
4. Mk.20 Series
5. Mk.18 ABR
6. SDAR Rifle
7. Sting SMG
8. Silenced 4-Five(Taser)
9. Any explosives
10. Οι πολίτες δεν επιτρέπεται να έχουν όπλα μέσα στης πόλεις όπως για παράδειγμα στο χέρι, στην πλάτη ,και στο πόδι. επιτρέπετε μόνον αποθηκευμένα στο αυτοκίνητο τους .αν ο πολίτης ενημερωθεί για τον κώδικα αυτόν και δεν υπακούσει άμεσα ο αστυνομικός του αφαιρεί άδεια οπλοφορίας και όπλο '''χωρίς πρόστιμο και φυλακή'''.



Παράνομα  Ενδύματα
Τα ακόλουθα στοιχεία είναι παράνομο να κατέχουν ή να φορούν οι πολίτες σε περίπτωση αστυνομικού  έλεγχου  επιβάλετε   το αντίστοιχο  πρόστιμο
1. Gullie Suit
2. Prisoner Outfit
3. Shemag
4. Teargas Mask



Παράνομη Είδη
Τα ακόλουθα στοιχεία είναι παράνομο να κατέχουν οι πολίτες -rebel .μεταφρασμένα  στα ελληνικά:
1. χελώνα   .                            
2. Η κοκαΐνη .
3. Η ηρωίνη .
4. Η κάνναβη .
5. Η μαριχουάνα .
6. Λαθραίο ποτό.
7. εμφιαλωμένο  λαθραίο  ποτό  .
8. πολτός.
9. εκρηκτικά  υλικά .
10. Μπόλτ Κόφτες  για γκαραζόπορτες  τράπεζας και γκαράζ  αυτοκινήτων.  
11. κλειδιά κλεψίματος  για οχήματα και πόρτες  οικίας .
12. νυστέρι .

1.Κάθε πολίτης αν επιθυμεί να ψαρέψει πρέπει να έχει την άδεια ψαρέματος αν δεν την έχει σοβαρό πρόστιμο.7.000
2. Σε περίπτωση ατυχήματος η κάποιου συμβάντος πρέπει να καλέσετε ότι αντιστοιχεί στο κάθε συμβάν και να μην το αγνοήσετε ωστέ να γίνεται σωστό RP πχ κάποιος οδηγός τρακέρνει δεν είναι σωστό να βγεί από το όχημα του και να φτιάξει το αυτοκίνητο του αν τυχόν έχει κάποια ζημιά και να φύγει σαν να μην συμβαίνει τίποτα, καλό θα είναι πρώτα να καλέσει το 100 και μετά το 166,η ένας μάρτυρας ακόμα δεν πρέπει να αγνοεί τα περιστατικά.
3. Κάθε πολίτης μπορεί να επιλέξει όποια δουλειά σκεφτεί εκείνη την στιγμή αλλά δεν αρκεί μόνο το δίπλωμα πρέπει να περάσει από το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και να αναφέρει την νέα του δουλειά ώστε να γραφτεί στα πρακτικά,αυτό ισχύει και για την αγορά κάποιου οχήματος πρέπει να πείτε στον ανώτερο αξιωματικό της υπηρεσίας το χρώμα του οχήματος,μάρκα,πινακίδες,αν αργότερα θελήσετε  να αλλάξετε το χρώμα του οχήματος σας πρέπει να κάνετε αναφορά στην πλησιέστερη αστυνομική αρχή,ακόμα και αν αγοράσετε σπίτι πρέπει να αναφέρεται(τοποθεσία,χρώμα),ο ιδιοκτήτης πρέπει να περάσει από το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και να δηλώσει την νέα του αγορά.Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφέρετε  τίποτα αν αγοράσετε ρούχα,φαγητό,γενικότερα οτιδήποτε από σούπερ μάρκετ.
4. Αυτή η διαδικασία θα γίνεται για την ασφάλεια σας και για να ξέρει η ΕΛ.ΑΣ σημαντικές πληροφορίες για το κάθε άτομο,αλλά και να γίνεται σωστό RP,βέβαια κάποιος που δεν θελήσει να αναφέρει κάτι που έχει αγοράσει σε κάποιον αστυνομικό έλεγχο θα δεχτεί χρηματικό πρόστιμο η φυλάκιση.Τώρα αν δεν θέλετε να περάσετε απο το αστυνομικό τμήμα γιατί έχετε κάτι σημαντικό να κάνετε μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στο 100 και να μας ειδοποιήσετε με την αγορά σας λέγοντας μας τα χαρακτηριστικά και τις πληροφορίες της αγοράς σας όπως είπα αν είναι όχημα πείτε το Χρώμα,μάρκα,πινακίδες,αν είναι σπίτι τοποθεσία,χρώμα,αν αγοράσατε κάποια άδεια όπως πχ οδήγησης ενημερώστε μας.

5.Οτιδήποτε χρειαστείτε καλέστε το 100 χωρίς να κάνετε του κεφαλιού σας και εμείς θα δώσουμε τις υπηρεσίες μας


Αρχηγός Αστυνομίας Αλέξης Παπαδόπουλος.

Αλέξης Παπαδόπουλος
Owner
Owner

Posts : 10
Join date : 27/05/2017

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://altislifezeusgaming.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης