Νόμοι Ελληνικής Αστυνομίας 3

Πήγαινε κάτω

Νόμοι Ελληνικής Αστυνομίας 3

Δημοσίευση από Αλέξης Παπαδόπουλος Την / Το Κυρ Μάης 28, 2017 2:30 pm

Camping ορίζεται ως η παρατεταμένη παραμονή του αξιωματικού σε μια περιοχή.
1. Τα σημεία ελέγχου δεν θεωρούνται κάμπινγκ. Δείτε την ενότητα Checkpoint για τον ορισμό των κατάλληλων διαδικασιών ελέγχου.
2. Βλ ληστεία τράπεζας και της Αγίας Μαρίνας πρωτόκολλο ενότητες για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κάμπινγκ στην κύρια πόλη.
3. Camping παράνομων περιοχές που διαμένουν περισσότερο από όσο χρειάζεται μετά από μια επιδρομή, ή αν οι αξιωματικοί δεν διεξάγει μια επιδρομή, αλλά συνεχίζουν να παρακολουθούν και να αναλάβουν δράση εναντίον πολιτών που εισέρχονται στην περιοχή."Ιεραρχία" αστυνομίας
Η υψηλότερη κατάταξη αξιωματικόν υπηρεσίας είναι υπεύθυνος /ης , της αστυνομικής δύναμης έξω από admins την στιγμή του online. Ο υψηλόβαθμος αξιωματικός αναμένεται να τον ακολουθήσουν στους κανόνες και τις κατευθυντήριες γραμμές της τάξης του / της, και να υποβάλει έκθεση στο διαχειριστή σε περίπτωση που χρειάζεται να αναληφθεί οποιαδήποτε δράση.


Η Αλυσίδα διοίκησης της αστυνομίας :
1. Αστυνομικός Διευθυντής
2. Αστυνομικός Υποδιευθυντής
3. Αστυνόμος Α`
4. Αστυνόμος Β`
5. Υπαστυνόμος Α`
6. Υπαστυνόμος Β`
7. Ανθυπαστυνόμος

Αστυνομικοί στο παιχνίδι που δεν είναι εγγεγραμμένοι / αποδεκτός στην E.A '' white list'' και είναι σε ''free slot'' είναι η χαμηλότερη βαθμίδα και δεν έχουν λόγο στις αστυνομικές επιχειρήσεις (εκτός αν λάβει εντολές βοήθειας από ανώτερο του) και είναι της τάξεις με βαθμό
8: Αρχιφύλακας (Ανακριτικός Υπάλληλος - Με εξετάσεις)«Η χρήση θανατηφόρου βίας»
1. Η χρήση θανατηφόρου βίας επιτρέπεται μόνο για την προστασία της ζωής σας, για έναν άλλο αξιωματικό της αστυνομίας , ή τη ζωή πολιτών , αν και μόνο στην περίπτωση που η μη θανατηφόρα βία δεν θα ήταν αποτελεσματική.
2. όταν ένας αστυνομικός σημαδεύει με όπλο έναν πολίτη αλλά δεν απειλείται ή ζωή του '''εκτός κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικών ασκήσεων'''. τότε του γίνετε επίπληξη από τον αστυνομικό διευθυντή (Leader Alex) , την δεύτερη φορά του αφαιρείτε ένας βαθμός και την τρίτη φορά διώχνετε από το σώμα της Ε/Α [ελληνικής αστυνομίας ] .
3. Εάν δεν ακολουθήσετε τη σωστή πειθαρχία, τη διαδικασία της , και τον κώδικα της ελληνικής αστυνομίας δεν θα έχετε την ευκαιρία να ξανά ενταχτείτε στην ελληνική αστυνομία.


Teamspeak κανόνες.
1. όλοι οι αστυνομικοί πρέπει να είναι στο Teamspeak 3 σε καθορισμένο κανάλι αστυνομικών . Η αποτυχία να είναι στο Teamspeak κατά τη διάρκεια ελέγχου διαχειριστή θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση επίπληξη σας από τον αστυνομικό διευθυντή.
2. Παρακαλείσθε να ενωθούν Teamspeak ΠΡΟΤΟΥ να ενταχθείτε ως αστυνομικός, καλό είναι να ενταχθούν στο Teamspeak πριν να ενταχθούν ακόμη και στο διακομιστεί.
Δικαίωμα αστυνομικής χρήσης βίας και παραβίαση κανόνων από αστυνομικούς για καλή συμπεριφορά σε πολίτες .εφόσον είναι υπό αυτές της συνθήκες. [χωρίς βρισιές ]
Η υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της αστυνομίας και η δεκανέας με βαθμό[.free sloot] έχουν κάθε δικαίωμα να πράξουν προς τον πολίτη βία χωρίς προειδοποιήσει η οτιδήποτε άλλο συνεπάγετε για την καλή συμπεριφορά προς τον πολίτη όταν αυτές της συνθήκες :
-Κάθε όχημα ή ελικόπτερο που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια μιας ληστείας εθνικής τράπεζας της Ελλάδος.
-Κάθε όχημα ή ελικόπτερο που χρησιμοποιείται όταν κάποιος προσπαθεί να δολοφονήσει κάποιον.
-Κάθε όχημα ή ελικόπτερο σε οποιοδήποτε αστυνομικό αρχηγείο προσπαθώντας να δημιουργήσει ζημία στα κτίρια η σε οχήματα της ελληνικής αστυνομίας και στο εκαβ ! .
-επίθεση εναντίον αστυνομικών και μι συμμορφώσει σε κανόνες -διαταγές από αξιωματικούς ενώ ώρα υπηρεσίας.

Αλέξης Παπαδόπουλος
Owner
Owner

Posts : 10
Join date : 27/05/2017

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://altislifezeusgaming.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης