Νόμοι Ελληνικής Αστυνομίας 1

Πήγαινε κάτω

Νόμοι Ελληνικής Αστυνομίας 1

Δημοσίευση από Αλέξης Παπαδόπουλος Την / Το Κυρ Μάης 28, 2017 2:27 pm

Κανόνες Ελληνικής Αστυνομίας


Διαπραγμάτευση με  Κρίση
μια Διαπραγμάτευση  πρέπει να αντιμετωπιστεί από έναν λοχία αστυνομικό . Αν κάποιος δεν είναι διαθέσιμος, το άτομο με την επόμενη υψηλότερη κατάταξη θα πρέπει να χειριστεί την κατάσταση.


Η εθνική τράπεζα Ελλάδος.
1. στην εθνική τράπεζα Ελλάδος  είναι παράνομο  να εισέλθουν πολίτες, εκτός αν έχει δοθεί άδεια. Αν εισάγετε πολίτες χωρίς άδεια θα πρέπει να συνοδεύονται εκτός του χώρου ή να προβεί σε σύλληψη   αν επιμείνει,
ένας αστυνομικός Μπορεί να ζητήσει Τα ελικόπτερα που πετούν πάνω από την εθνική τράπεζα της Ελλάδος να φύγουν , και αν κάποιοι αρνηθούν στης διαταγές του  αστυνομικού ,έχει υποχρέωση ο αστυνομικός και επιβάλετε τον πολίτη να τον συλλαβή ως  ύποπτο απόπειρας  κλοπής στην τράπεζα.  
2. Εάν η εθνική τράπεζα της Ελλάδος  είναι υπό ενεργή ληστεία τότε θα πρέπει να φύγουν όλες η μονάδες της αστυνομίας για να αποτρέψουν την απόπειρα ληστείας.
3. Εάν κατά την έναρξη της οποιαδήποτε ληστείας ο ποιο κοντινός αξιωματικός της αστυνομία επιβάλετε να πάει στον χώρο που απειλείτε από rebel η πολίτες ,κρατά μια αμυντική στάση προς τους εγκληματίες μέχρι να προβούν και η υπόλοιπες δυνάμεις  της αστυνομίας.
4. σε περίπτωση ληστείας  η αστυνομία έχει την εναλλακτική   λύση  σε θανατηφόρα όπλα προς τους εγκληματίες σε περίπτωση μι συμβιβασμού με τούς κανόνες .
5. Η αστυνομία δεν μπορεί να βάλει φωτιά στα τυφλά μέσα στο κτίριο.
6. Η αστυνομικοί  θα πρέπει να εκκενώσουν τους πολίτες  από το κτήριο κατά τη διάρκεια μιας ληστείας.
7. Κάθε πολίτης  ο οποίος κάνει ενέργεια και  προσπάθεια να εμποδίσει  την αστυνομία από την είσοδο του κτιρίου μπορούν να αντιμετωπίζονται ως συνεργός.
8. Επίσης η αστυνομία έχει το δικαίωμα να καταχωρούν άτομα ως ασφαλίτες  με μια ομάδα ανθρώπων να εργαστούν για την τράπεζα. Δείτε την ενότητα «συμβαλλόμενα» για περισσότερες πληροφορίες.


Αεροπορία
1. κανενα  ελικόπτερο δεν μπορεί να προσγειωθεί εντός των ορίων της πόλης χωρίς άδεια από την υψηλότερη κατάταξη αξιωματικού. (Εξαιρέσεις είναι αυτές που αναφέρονται παρακάτω.)
Καβάλα: Το ελικοδρόμιο του νοσοκομείου με συντεταγμένες  (037129) ή αποβάθρες με συντεταγμένες  (031.128)
Athira: Το αθλητικό τομέα με συντεταγμένες  (138.185) ή πίσω από το DMV με συντεταγμένες  (140.188)
Πύργος: Τα πεδία Βόρεια / Ανατολικά της DMV με συντεταγμένες  (170.127)
Σόφια: Απέναντι από το κατάστημα αυτοκινήτων με συντεταγμένες  (258214) ή τα πεδία Νοτιοανατολικά του γκαράζ  με συντεταγμένες  (257.212)

Μικρές πόλεις: Μια κατάλληλη θέση μπορεί να επιλεγεί. Αυτό είναι που πρέπει να κριθεί από αξιωματικούς σε κάθε περίπτωση χωριστά.

2. Τα ελικόπτερα δεν μπορούν να προσγειωθούν  στους δρόμους.
3. Η αστυνομία μπορεί να απαγορεύσει προσωρινά την προσγείωση στο οδικό δίκτυο, αλλά δεν μπορεί να παραμένουν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα.
4. Τα ελικόπτερα δεν μπορούν να πετάξουν κάτω από 200 μέτρα πάνω από την πόλη χωρίς άδεια. της αστυνομίας
5. πολιτικά ελικόπτερα δεν μπορούν να αιωρούνται πάνω από την πόλη. επιβάλετε  νόμος και προστύμματα.


Παράνομες  περιοχές.
1. η Gang περιοχές δεν θεωρούνται παράνομες. Έτσι, ένας αστυνομικός μπορεί  να εισέλθει  χωρίς επιδρομή, αλλά δεν μπορεί να παραμείνει  ή να σταματήσει κάποιον μέσα χωρίς πιθανή αιτία η παράνομη δραστηριότητα. (Μιλώντας στη συμμορία NPC ΔΕΝ είναι πιθανή αιτία η παράνομη δραστηριότητα.)
2. Μην εισάγετε μια παράνομη περιοχή, εκτός εάν είναι μέρος μιας επιδρομής. δείτε Raiding / Κάμπινγκ.
3. Αν κυνηγήσει κάποιον σε έναν παράνομο χώρο, καλέστε για backup.
4. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ένας αξιωματικός  μόνος του σε τέτοιες περιοχές  


Περιπολία
1. Η αστυνομία μπορεί να περιπολεί  τους δρόμους και τις πόλεις του νησιού για να  ψάχνουν για τα εγκαταλειμμένα οχήματα και της  εγκληματικές  δραστηριότητες .
2. Περιπολίες μπορούν  να γίνουν με τα πόδια ή σε ένα όχημα
3. η Περιπολίες δεν περιλαμβάνουν παράνομες περιοχές. Δείτε Raiding / Κάμπινγκ


Aλληλεπίδραση  Aστυνομικών με πολίτες -rebel.
Στοιχεία σε αυτή τη λίστα μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση σας από τον αστυνομικό   και / την κατάσχεση τον αντικειμένων σας από τους αστυνομικούς, με βάση την κρίση του αστυνομικού.
1. Οι πολίτες  μπορούν  να συλληφθούν  για την αναζήτηση από αστυνομικούς σε [ σακίδια / οχήματα ,και σε προσωπικό σωματικό έλεγχο] . αν ένας αστυνομικός  επιχειρεί  συνεχώς  να κάνει σύλληψη του ίδιου πολίτη πριν το πέρας  ενός 15λεπτου αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο πολίτις να έχει δικαίωμα να αναφέρει τον συγκεκριμένο αστυνομικό στον διαχειριστή και μόνο.[προσοχή ο σερβερ καταγραφή τη ώρα έγιναν  η κινήσεις για αποφυγή ψευδών δηλώσεων] .
2. Απαγορεύεται  από πολίτες, αστυνομικούς και rebel η συναίνεση εγκληματικής ενεργείας και συνεργασίας.  
3. Οι πολίτες  ή rebel που παίρνουν τα όπλα για να σκοτώσουν τους μπάτσους στην πόλη ή για κάποιο άλλο λόγο εκτός τον κανόνων του παιχνιδιού  θα θεωρηθεί RDMing. Δείτε την ενότητα RDMing.
4. Απαγορεύεται η παρενόχληση στους αστυνομικούς [troll] σε τακτά χρονικά διαστήματα  από rebel-πολίτες ,αυτό θα οδήγηση σε απευθείας φυλάκιση και κατάσχεση τον αντικειμένων χωρίς επιστροφή αυτόν  και  χωρίς προειδοποίηση.
5. Απαγορεύεται  αυστηρά το μπλοκάρισμα των αστυνομικών[blocking roand] προς το καθήκον τους  με οποιαδήποτε  ενεργεία από πολίτη η rebel, αυτό θα οδήγηση σε απευθείας φυλάκιση και κατάσχεση τον αντικειμένων χωρίς επιστροφή αυτόν  και  χωρίς προειδοποίηση.

Άλλοι κανόνες για τους αστυνομικούς
1.Κάθε αστυνομικός όταν είναι εκτός υπηρεσίας παίζει σαν πολίτης δηλαδή (ingame) δεν μπορεί να κάνει όσα δεν μπορεί σαν αστυνομικός δεν μπορεί να ασχοληθεί πχ με ναρκωτικά η να κάνει παρανομίες γιατί θα δεχτεί σοβαρές κυρώσεις.Δεν γίνεται να κάνει διαφορετικό RP σαν πολίτης.
2.Αστυνομικός που θα αφήσει κάποιον που έχει διαπράξει κακή ενέργεια (πχ έτρεχε η πέρασε με κόκκινο) η δεν θα κόψει κλήση επειδή είναι φίλος του θα δεχτεί παρατήρηση (μέχρι 2) αν ο φίλος του είναι ληστής η κακοποιός και τον αφήσει ο αστυνομικός απολύεται.
3.Όλοι η αστυνομικοί πρέπει να τηρούν όλους τους νόμους αυστηρά!
4.Όταν αστυνομικός ανταποκρίνεται σε κάποιο συμβάν πρέπει να πηγαίνει όσο πιο γρήγορα μπορεί αλλά με προσοχή πάντα!
5.Κάθε αστυνομικός πρέπει να μιλάει ευγενικά και στους συναδέλφους του αλλά και στους πολίτες ένας λόγος παραπάνω!
6.Άν κάποιος πολίτης σας βρίσει δεν χρειάζεται να βρίσετε και εσείς άπλα δώστε του το πρόστιμο που του αναλογεί,αν ο αστυνομικός δεν συγκρατηθεί και βρίσει και ο πολίτης κάνει καταγγελία τον αστυνομικό η υπόθεση μπορεί να μετατραπεί δικαστικά,αλλά αρχικά ο αστυνομικός θα δεχτεί παρατήρηση επειδή ανταπόδωσε λεκτικά.

Αλέξης Παπαδόπουλος
Owner
Owner

Posts : 10
Join date : 27/05/2017

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://altislifezeusgaming.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης